Δημητριακά - Ζωοτροφές


Τμήμα Δημητριακών

Το τμήμα δημητριακών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας παραλαμβάνει στις εγκαταστάσεις του που βρίσκονται ένα στην Καλλίπολη και ένα στα Γιαννιτσά Σιτάρι μαλακό και σκληρό ,Κριθάρι ,Αραβόσιτο ,Βρώμη.


 Αραβόσιτος

Ο Αραβόσιτος είναι από τα πλέον διαδεδομένα αγροτικά προϊόντα της περιοχής της Πέλλας και για το λόγο αυτό ο Α.Σ Πέλλας εξυπηρετεί τους παραγωγούς του ως προς τη συγκέντρωση αραβοσίτου διαθέτοντας τα ακόλουθα δύο ξηραντήρια :Καλλίπολης-Γιαννιτσών. Στις παραπάνω εγκαταστάσεις παραλαμβάνουμε και διακινούμε στη Ελληνική αγορά αλλά πλέον και στο εξωτερικό αραβόσιτο με άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά.


Σιτηρά

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πέλλας παραλαμβάνει στις εγκαταστάσεις σιτάρι μαλακό και σκληρό. Το σιτάρι ή στάρι ή σίτος, είναι ένα φυτό που καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο. Είναι το δεύτερο παγκοσμίως σε συγκομιδή δημητριακό, μετά τον αραβόσιτο. Ο καρπός του σίτου είναι μια βασική τροφή, που χρησιμοποιείται στην παρασκευή αλευριού, ζωοτροφών.


Τμήμα Zωοτροφών

Μίγματα ζωοτροφών & πρώτων υλών

Συμπηκνώματα και ισορροπιστές Η εμπειρία και η γνώση στον τομέα των ζωοτροφών και εξελίξεων της κτηνοτροφίας καθώς επίσης  δουλεύοντας με μεράκι  και  συνέπεια - σεβασμό προς τον πελάτη-παραγωγό έχουν σαν αποτέλεσμα την προμήθεια των πελατών μας  με αγνές πρώτες ύλες-ζωοτροφές στο καλύτερο δυνατό κόστος.