Ιστορία


Η Κονσερβοποιία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας δημιουργήθηκε το 1989 ως ένα μικρό νέο τμήμα του Συνεταιρισμού της, αφιερωμένο στην παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων φρούτων κονσέρβας. Η μικρή κονσερβοποιεία στην δεκαετία του '90 η οποία και έχει αναπτυχθεί σε μια εξελιγμένη και σύγχρονη βιομηχανική μονάδα, έχει καταφέρει μέσα από μια επιτυχημένη ανοδική πορεία να εξασφαλίσει ένα διεθνές πελατολόγιο και αξιόλογους συνεργάτες. Από το 2007, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πέλλας έχει επεκταθεί και στην παραγωγή θερμικά επεξεργασμένων προιόντων (HTST) σε ασηπτική συσκευασία, όπως συμπυκνωμένος πουρές ροδάκινου ή Single Strength ροδάκινου με την προοπτική επέκτασης και σε άλλα φρούτα. Για το λόγο αυτό ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής πουρέ σε ασηπτική επεξεργασία έχει εγκατασταθεί. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον τομέα των αγροδιατροφικών προιόντων, και είμαστε γνωστοί στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο χάρη στην ποιότητα των προϊόντων μας. Το εργοστάσιο παραγωγής μας βρίσκεται στην περιοχή της Πέλλας, σε μία προνομιακή περιοχή, λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών για την καλλιέργεια φρούτων.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να εγγυηθούμε ότι συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών για την παραγωγική διαδικασία.


Δέσμευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πέλλας είναι να προσφέρει μια ασφαλή και αξιόπιστη εξυπηρέτηση στους πελάτες του. Είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη και την καινοτομία στην αγορά. Εμείς πιστεύουμε ότι χάρη στις αξίες της δουλειάς μας, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε επιτυχείς.